Program

Izobraževanje

Rezultati raziskave "Stanja agilnega marketinga", izvedene v začetku leta 2021, kažejo, da več kot 50 % marketinških oddelkov načrtuje uvedbo agilnega marketinga v prihajajočih mesecih. Največji strah oziroma ovira pri uvajanju je, glede na odgovore sodelujočih v raziskavi, pomanjkanje znanja in premalo kompetentnih sodelavcev s tega področja. Zato na majskem DMS treningu strateških veščin pripravljamo štiriurno delavnico o agilnem marketingu, ki jo bo vodil Jaka Kladnik (Switch to eleven).

Delavnica bo potekala pod vodstvom Jaka Kladnika (Switch to eleven).

Na delavnici boste spoznali, kako lahko različne agilne metode, s poudarkom na Scrum-u in KanBan-u, implementirate v svojem marketinškem oddelku. Spoznali boste ključne elemente agilne metode Scrum, svoje novo pridobljeno znanje pa boste lahko preizkusili tudi s praktičnimi vajami.

Vabljeni torej vsi, ki si želite:

  • spoznati drugačen način dela,
  • v svoji ekipi povečati odgovornost,
  • besedo in prostor zanjo ponuditi tudi introvertiranim sodelavcem,
  • biti odporni na časovne spremembe in spremembe, ki jih narekuje trg,
  • v svoj "kaotični" vsakdan vnesti nekaj predvidljivosti in kontrole.

Majski Trening strateških veščin bo potekal v četrtek, 12. maja, med 14:00 in 18:00.

Če želite bolje spoznate način razmišljanja našega predavatelja, vabljeni k branju zapisa "Poslovni modeli potečejo hitreje kot jogurt v hladilniku".

Delavnica je brezplačna za člane PRO in Neomejenega nivoja. Člani z začetnim paketom si lahko udeležbo na delavnici zagotovite z nadgradnjo paketa ali izkoristite 50 % popust na redno kotizacijo. Kotizacija za nečlane znaša 250 € + DDV.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam