Program

Izobraževanje

Letos mineva 5 let od predstavitve agilnega marketinga na Slovenski marketinški konferenci v Portorožu. Zato smo v ta namen v začetku leta izvedli raziskavo "Stanje Agilnega Marketinga", s katero smo dobili dober vpogled v organizacijo marketinških oddelkov.

Rezultati raziskave kažejo, da več kot 50 % marketinških oddelkov načrtuje uvedbo agilnega marketinga v prihajajočih mesecih. Največji strah oziroma ovira pri uvajanju je, glede na odgovore sodelujočih v raziskavi, pomanjkanje znanja in premalo kompetentnih sodelavcev s tega področja. Zato na oktobrskem DMS Praktikumu pripravljamo štiriurno delavnico o agilnem marketingu, ki jo bo vodil Jaka Kladnik (Switch to eleven).

Oktobrsko delavnico o agilnosti pripravlja Jaka Kladnik (Switch to eleven).

Na delavnici boste spoznali, kako lahko različne agilne metode, s poudarkom na Scrum-u in KanBan-u, implementirate v svojem marketinškem oddelku. Spoznali boste ključne elemente agilne metode Scrum, svoje novo pridobljeno znanje pa boste lahko preizkusili tudi s praktičnimi vajami.

Vabljeni torej vsi, ki si želite:

  • spoznati drugačen način dela,
  • v svoji ekipi povečati odgovornost,
  • besedo in prostor zanjo ponuditi tudi introvertiranim sodelavcem,
  • biti odporni na časovne spremembe in spremembe, ki jih narekuje trg,
  • v svoj "kaotični" vsakdan vnesti nekaj predvidljivosti in kontrole.
Oktobrski DMS Praktikum bo potekal v torek, 14. oktobra, med 14:00 in 18:00.

Če želite bolje spoznate način razmišljanja našega predavatelja, vabljeni k branju zapisa "Poslovni modeli potečejo hitreje kot jogurt v hladilniku".

Praktikum je brezplačen za člane strateškega in naprednega nivoja. Člani osnovnega nivoja si lahko udeležbo na delavnici zagotovite z nadgradnjo osnovnega nivoja ali izkoristijo 50 % popust na redno kotizacijo. Kotizacija za nečlane znaša 199 € + DDV.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice