Program

Izobraževanje

Kako na talentih graditi močno ekipo?

Ste vedeli, da v ekipah le 1 od 6 sodelavcev dejansko deluje skladno s svojim potencialom, 2,8 ur povprečno na teden pa zaposleni izgubijo za ukvarjanje s konflikti? V marketingu brez učinkovite ekipe ni ničesar, performance in rezultati pa so "name of the game", zato se na dnevni bazi vsi ukvarjamo s tem kako od sebe in od ostalih članov svoje ekipe dobiti največ.

Na delavnici bomo z Borutom Jegličem, coachem za razvoj vodij in svetovalcem za uvajanje sprememb v organizacije, preizkusili 4 ključne navade, ki jih najboljše ekipe v vrhunskih svetovnih podjetjih uporabljajo dnevno.

Format izobraževanja bo zelo interaktiven, zato pridite pripravljeni na razmišljanje o sebi, pogovore in spoznavanje drugih skozi novo perspektivo in oblikovanje konkretnih akcijskih korakov, ki jih boste v praksi uporabili že na delavnici ter takoj naslednji dan.

Delavnica je namenjena udeležencem Marketinške akademije za mlade talente.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam