Program

Izobraževanje

DMS Taktik je spletno izobraževanje, na katerem se posvetimo točno določeni marketinški veščini, o kateri predava ekspert na svojem področju. Skozi izobraževanje udeleženci dobijo konkretno, praktično znanje o določenem področju, aktivnosti, orodju, platformi, kanalu …

Izobraževanje DMS Taktik je namenjeno tako tistim, ki želijo dobiti osnovno znanje o določenem marketinškem "mikro" področju kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje s pomočjo odličnega predavatelja.

V hitro spreminjajočem tehnološkem svetu je dizajn sistem postal temelj efektivnih procesov. Z dizajn sistemom produkte na trg pošljemo hitreje, bolj kvalitetno in z manj stroški. Dizajn sistemi postajajo vse bolj razširjeni v večjih organizacijah in tako vplivajo na odločitve na vseh nivojih. To zahteva premišljeno načrtovanje, ki omogoča kvalitetno so-delovanje na dolgi rok.

Na izobraževanju bo Romina Kavčič predavala o tem, kaj je design sistem in kako ga lahko marketingaši učinkovito uporabimo pri svojem delu.

Govorili bomo o:

  • Kaj je dizajn sistem in zakaj ga potrebujete?
  • Dizajn revizija (Design audit)
  • Stroški in prihranki
  • Komponente dizajn sistema
  • Orodja
  • Primeri dobrih praks
  • QA

Novembrski DMS Taktik bo v četrtek, 4. novembra, med 14:00 in 15:00.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice