Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

Društvo za marketing Slovenije se vsako leto odpravi na pot in skupaj s člani obiščemo podjetja, ki so svojo marketinško odličnost dokazala tudi skozi prijavo za nagrado Marketinška odličnost. V minulih letih smo tako obiskali podjetja Krka, Postojnska jama, Adria Mobil, Steklarna Hrastnik in Droga Kolinska / Atlantic Grupa. Z organiziranim avtobusnim prevozom nas pot vodi na različne konce naše lepe dežele. Glavni namen dogodka je druženje članov DMS, ki hkrati dobijo podroben vpogled v razmišljanje in delovanje marketinško odličnih podjetij. Dogodek zaključimo z druženjem.

Člani DMS bomo v torek, 7. junija, obiskali podjetje Elan, ki je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti.

Program dogodka:

13.00: Prihod in ogled proizvodnje.

14.45: Matjaž Meglič, direktor globalne prodaje in razvoja poslovanja:

  • Elan kot globalen igralec,
  • DNK blagovne znamke,
  • inovativen pristop k razvoju in trženju izdelkov.

15.15: Ogled Alpskega smučarskega muzeja Elan.

16.00: Kosilo in druženje

Obisk podjetja Elan bo potekal v torek, 7. junija. Predviden odhod iz Ljubljane ob 12. uri. Organiziran bo avtobusni prevoz.

Vabljeni, da skupaj spoznamo prepoznavno slovensko znamko. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam