Program

Dogodek

30. novembra ob 15. uri vas vabimo na srečanje športnega središča, ki bo potekalo v znamenju košarke. Gostje bodo govorili o pomembnosti in izzivih dolgoročnih partnerstev, o vplivu sponzorstev na moč znamke, pa tudi o odnosu do sponzorstev in sponzorskih obveznosti skozi oči športnika ter o usklajevanju obveznosti do kluba in reprezentance.

Z nami bodo Ditka Maučec, ki je kot direktorica produktov v skupini United Group odgovorna za razvoj produktov in marketinga, Aleš Križnar, poslovni direktor Košarkarske zveze Slovenije ter Edo Murić, kapetan slovenske košarkarske reprezentance. Dogodek bo povezoval Jaka Kozmelj, komentator in novinar, N1/Sportklub Slovenija.

Vabljeni vsi, ki vas zanimajo novosti na področju športnega marketinga in sponzorstev. Dogodek je namenjen vsem članom DMS in vsem, ki vas zanima področje športnega marketinga in sponzorstev. Še posebej vabimo predstavnike športnih zvez, klubov in organizacij.

Novembrsko športno središče bo potekala 30. novembra ob 15. uri preko Zooma.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 600 ČLANI
več kot 50 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva v društvu
razišči ČLanske pakete
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice