Program

Izobraževanje

Na oktobrskem Marketing TOPX izobraževanju gostimo Tilna Travnika, strokovnjaka, ki je v zadnjih petih letih uspešno preobrazil vodstva in ekipe v več kot 20 podjetjih tako doma kot v Veliki Britaniji. Predavatelj bo na izobraževanju razmišljal o go to market strategijah: lansiranju produktov, različnih strategijah vstopov na trge, prilagajanju stopnjam razvitosti trga, o ciljnih trgih, "USP-jih", prodajnih kanalih in novih načinih uporabe kanalov, redefiniciji produkta oziroma storitve …

Na samem uvodu se bo predavatelj dotaknil aktualnega teoretskega okvirja "go-to market" strategij. Predaval bo o tem, kaj sploh pomeni vstop na trg in kdaj lahko govorimo o tem, predstavil bo krivuljo vstopa na trg in naredil pregled tehnik vstopa. Izvedeli bomo tudi, katere so kritične kontrolne točke, ki nam dajejo določene podatke o tem, kako uspešni smo pri vstopu na novo tržišče.

Po uvodu se "zakopljemo" v primere (ki so lahko tudi vaši konkretni) in na njih ugotavljamo:

  • Kaj pričakujemo od vstopa na trg?
  • Kako in kje začeti?
  • Kje smo si pri vstopu na trg sami postavili omejitve (ki jih morda ne potrebujemo)?
  • Kako na najbolj smiseln način upoštevati omejitve vaše industrije?
  • Česa se bojimo?
Oktobrsko Marketing TOPX izobraževanje bo potekalo v sredo, 23. oktobra, od 17:00 do 20:00 (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana).

Marketing TOPX je kombinacija predavanj in dela v skupini. Za leto 2019 smo znova pripravili bogat program z odličnimi predavatelji. Strokovne, interaktivne in uporabne vsebine, ki jih bodo delili z nami, so zagotovilo za vrhunsko osvežitev znanj, ključnih za opravljanje posla v današnjem času.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice