Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 €.

vpoglèd -éda m (ȅ ẹ́): globlje (s)poznati kaj: dobiti, imeti vpogled v poslovanje; imeti širok vpogled v zadevo

Jutranji vpogledi bodo pogovori z iskrivimi sogovorniki, s katerimi se bomo poglobili v različne aktualne teme. Ponudili vam bomo informacije, ki vam bodo pomagale načrtovati in razmišljati. Zato, da izveste vse, kar enostavno morate vedeti.

Vabljeni na drugi jutranji vpogled, kjer se nam bo pridružil Lovro Gruden.

Ne le za marketing, za celotno svetovno gospodarstvo so bila zadnja leta milo rečeno zanimiva, zaznamovali so jih epidemija, spremembe geostrateških teženj, prilagajanje globalne družbene ureditve ter zelene tehnologije, ob tem pa se nam zmeraj mudi. Z Lovrom Grudnom se bomo tako med drugim pogovarjali o vedno večjih izzivih za podjetja in družbo, ki jih zaznamujejo vse kompleksnejše okolje, v katerem ne manjka inflacijskih pritiskov in restriktivnih politik financiranja. Skušali bomo orisati prihodnja leta na področju kapitalskih trgov, investicij in razvoja poslovnih modelov.

Pridružite se nam na zanimivem jutranjem pogovoru v četrtek, 29. februarja, ob 9. uri na Zoomu.

Udeležba na jutranjih vpogledih prinaša 5 točk za DMS certifikat znanja.

ZA ČLANE DMS: Prisluhnite pretekli epizodi Jutranjih vpogledov, kjer smo gostili Andraža Zorkota >>> Jutranji vpogledi z Andražem Zorkom.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam