Program

Dogodek

Pogovor pred evropskim prvenstvom nogometašev do 21 let.

V Slovenijo čez nekaj tednov prihaja eden izmed največjih dogodkov v zgodovini slovenskega športa. Nogomet je nesporni kralj športa, tudi prvenstvo reprezentanc do 21 let zato zbuja ogromno pozornosti športne javnosti po vsem svetu. Ne nazadnje se na prvenstvu predstavijo nogometaši, ki v veliki večini že igrajo pomembne vloge v največjih klubih stare celine.

Evropsko prvenstvo nogometašev do 21 let je za Slovenijo lepa priložnost za mednarodno pozicioniranje in utrditev statusa odlične gostiteljice velikih športnih tekmovanj. Zaradi aktualne situacije pa ima organizacija seveda svoje izzive. Na srečanju Športnega središča Društva za marketing Slovenije se bomo dotaknili naslednjih vprašanj:

  • Kako nagovarjati sponzorje za sodelovanje pri tako velikem projektu?
  • Kako usklajevati domače sponzorje in tiste, ki sodelujejo z Uefo?
  • Kako načrtovati sponzorske aktivacije na praznih stadionih?
  • Kakšno je sodelovanje z velikimi znamkami, globalnimi sponzorji, ki so vajeni sodelovanja na velikih in odmevnih tekmovanjih?
  • Kako nagovarjati navijače, ki ne bodo mogli v živo spremljati tekem novih generacij nogometnih super zvezdnikov?
  • Kakšno je v teh specifičnih okoliščinah sodelovanje z mediji, ki so navadno tisti, ki stopnjujejo vročico pred velikim tekmovanjem?

Odgovore na vprašanja bomo iskali s pomočjo Urške Končar, vodje sektorja za trženje in komuniciranje na Nogometni zvezi Slovenije.

Komu je dogodek namenjen?

Na dogodek vabljeni vsi, ki bi radi stopili v zakulisje organizacije največjega športnega dogodka v letu 2021 pri nas. Vabljeni tudi tisti, ki si želite spoznati, kakšna je sodobna vloga marketinga pri načrtovanju in izvedbi velikih športnih dogodkov v specifični situaciji, ko veljajo številne omejitve.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice