Program

Izobraževanje

V času epidemije se je tudi marketinški delovnik hitro prilagodil na delo od doma, komunikacijo in uporabo različnih digitalnih orodij za sodelovanje na daljavo. Poleg tega se marketinški strokovnjaki danes še posebej soočajo z željo (ali pritiskom) po agilnosti ukrepanja, izumljanja in osvajanja novih poslovnih modelov, poti do potrošnika oziroma prihodkovnih tokov.

Vse to zahteva niz veščin, ki imajo tako kot vse kompetence to lastnost, da jih je za najboljše rezultate treba ozavestiti in trenirati. Začnemo z veščinami, ki nam omogočajo učinkovito uporabo digitalnih orodij in gladek potek procesov sodelovanja, zato da se lahko osredotočamo na cilj in ne na koordinacijo. Zatem se spoznamo z nekaj konkretnimi načini ideiranja in inoviranja, ki jih lahko vpeljemo v svoje delovne procese že sedaj, zato da se ob naslednji krizi ne bomo zopet soočali z začetkom učne krivulje. Pričakujte strnjen pregled tehnik, zagotovo kakšno že slišano vsebino, a z veliko motivacijskega pridiha, da kako od tehnik resnično vpeljete v prakso.

Na septembrskem DMS webinarju gostimo Marušo Grah in Urško Jež, ki bosta z nami razmišljali o veščinah, ki jih potrebuje sodobni marketingaš. Izobraževanje bo potekalo v dveh delih, prvi del bo v četrtek, 24. septembra med 15:00 in 16:00.

1. del: Triki za učinkovito delo v ekipah (na daljavo ali v živo)

Kako vsakodnevno delo v ekipi, sestankovanje in koordiniranje opraviti na način, ki zagotavlja čim večjo produktivnost? Ne glede na to, ali delamo od doma ali v svojih pisarnah. Znanja, ki jih bomo (ponovno) ozavestili:

  • Učinkovita organizacija sestankov (več časa za pripravo = krajši in učinkovitejši sestanek).
  • Angažiranje članov ekipe med sestanki (kaj je aktivno poslušanje in zakaj izboljša ne le učinkovitost sestankov, temveč način, kako komuniciramo)
  • Gamifikacija sestankovanja (je to sploh za odrasle?).
  • Digitalna orodja: dodatno breme ali pomoč?
  • Je v resnici vse v vodenju in postavitvi pravih temeljev za dejansko učinkovitost sestankov? Kaj je Lencionijev trikotnik disfunkcij ekipe?  
Komu je izobraževanje namenjeno?

DMS webinar je namenjen vsem, ki želite intenzivno razmišljati o tem, kaj danes potrebuje sodobni marketingaš, da bo konkurenčen na trgu dela in da bo sposoben svojemu podjetju zagotavljati ključne prednosti pred konkurenca. Izobraževanje je brezplačno za vse člane DMS.

Septembrski DMS webinar bo potekal v dveh delih, prvi del pripravljamo v četrtek, 24. septembra, drugi pa v sredo, 30. septembra, med 15:00 in 16:00.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice