Program

Dogodek

Konec leta je v DMS namenjen žarometu navdihov. Katera uporabna življenjska spoznanja nam je prineslo leto 2021? V kakšnem kreativnem miselnem oblaku bo proti 2022 odneslo izbrane goste? Ponovno prihajajo tradicionalni 4x4 marketinški pospeški! Letos bodo z nami svoje navdihe, nasvete in znanja delili Jernej Česen, Outfit7, Mak Kordić, CNJ, Maruša Grah, Mobik in Peter Baloh, e2grow.

V leto 2021 smo pospešili z miselnostjo, da pravega kapitana ne naredi mirno morje, ampak razburkano. Takrat se dokaže, kdo je pravi in kdo ni. Kako z jutranjimi 10 sekundami spremeniti svet in kako udejanjiti growth mindset, pa sta le dva od pospeškov, ki nas bodo pospremili v 2022.

Tokratno mesečno srečanje bomo združili tudi z rednim Zborom članov Društva za marketing Slovenije in v zadnjem delu dogodka na kratko predstavili pretekle in prihodnje aktivnosti Društva. Zbor članov bosta vodili predsednica upravnega odbora DMS Petra Čadež in izvršna direktorica Tanja Kavran, ki bosta predstavili:

  1. Poročilo Društva za marketing Slovenije za leto 2021
  2. Načrt dela za leto 2022
  3. Razno

Pridružite se nam in poiščite navdih, nov pogled, navado ali poslovni model, ki vam bo pomagal uspešno pospešiti v novo leto. Pripravili smo tudi kar nekaj presenečenj, vsak udeleženec prejme darilo.

Priprave na valove leta 2022, z odkrivanjem koordinatnih točk, s katerimi boste pravi marketinški kapitani, se začnejo v ponedeljek. Se vidimo.

Letošnji marketinški pospeški in redni Zbor članov DMS bodo potekali v ponedeljek, 13. decembra, ob 17.00-18.30 (GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana, dvorana A).

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice