Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

Približujemo se koncu leta in že iščemo navdihe za prihajajoče leto. Kaj smo se naučili v letu 2023? Kam nas bo vodilo leto 2024?

Tudi letos bodo svoje marketinške pospeške za 2024 delili številni ambiciozni posamezniki. Čaka nas 16 pospeškov – 16 knjig, člankov, konceptov, ki so njim pomagali v marketingu, poslu ali življenju. 4x4 pospeške nam bodo zaupali:

  • Ana Ivandić, samostojna kreativna strateginja
  • Miha Krapež, CEO, Sinter Ljubljana
  • Simona Kruhar Gaberšček, glavna in odgovorna urednica Marketing Magazin
  • Jaka Oman, Flow state & LSP method enthusiast, Resna igra

Pridružite se nam in odkrijte recept za uspeh uspešnih posameznikov. Spoznajte, kaj so bili njihovi pospeški, ki so jim spremenili smer življenja in jim dali nov zagon. 16 pospeškov, ki so pomagali drugim in mogoče pridejo prav tudi vam v letu, ki prihaja.

Do takrat si lahko preberete, o čem smo se pogovarjali na lanskoletnih pospeških - 16 pospeškov v leto 2023.

Letošnji marketinški pospeški se bodo odvijali v ponedeljek, 27. novembra, ob 17.00 v Catering Labu (Kavčičeva ulica 66, Ljubljana).
Pridružite se nam v ponedeljek, 27. novembra, v Catering Labu.
Leta 2006 smo organizirali prvo mesečno srečanje članov Društva za marketing Slovenije in bili navdušeni nad odzivom. Do zadnjega kotička smo napolnili sejno sobo in poslušali predavanje dr. Vesne Žabkar o vlogi in pomenu marketinga v podjetjih v Sloveniji. Poslušali smo še predavanje Zenela Batagelja, Darka Dujiča in Jureta Velikonje. 17 let po tem prvem srečanju še vedno držimo tradicijo in enkrat mesečno organiziramo srečanje, ki je namenjeno odpiranju aktualnih tem in tudi druženju ter izmenjavi mnenj med člani DMS.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam