Program

Dogodek

Na septembrskem marketinškem zajtrku bomo gostili Matejo Jesenek. Gostja ima med marketingaši v Sloveniji vsekakor eno bolj bogatih managerskih karier, ki je s prevzemom vodenja The Athlete´s Foot Global dobila še povsem globalno dimenzijo. Skozi izkušnje gostje bomo spoznali, kako od vodje projektov napredovati do članice uprave in direktorice mednarodnega podjetja, ki ima svoje prodajalne v več kot 30 državah sveta. Kako danes odločevalec razmišlja, spremlja dogajanje na toliko različnih trgih, kako uspe slediti spremembam v obnašanju potrošnikov na različnih trgih, kako prepozna "muhe enodnevnice" in kako trende? Kakšnega direktorja marketinga bi danes iskala? Kako naj si marketing izbori mesto pri odločanju oziroma odločevalcih v podjetju?

Odgovore na nekaj od teh vprašanj bo ponudil pogovor z Matejo Jesenek. Odgovorili pa bomo tudi na vsa vprašanja, ki jih boste vi prinesli na marketinški zajtrk.

Vsa mesta na dogodku so žal zasedena.

Marketinški zajtrki so dogodki, na katerih želimo s člani DMS navdihujoče začeti dan. Jutro začnemo z neformalnim druženjem ob rogljičku in kavi, nadaljujemo z vodenim pogovorom z navdihujočo osebo iz slovenske marketinške in poslovne javnosti, po pogovoru pa v sproščenem vzdušju delimo dobre prakse in misli. Gostili smo že Marjana Batagelja, Sandija Češka, Tonija Balažiča, Željka Ćurića, Ranka Jelačo, Tilna Travnika, Alenko Repič, Branimirja Brkljača, Majo Golob, Enza Smrekarja, Vesno Sodnik in Jako Lindiča.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice