Program

Dogodek

Na sklepnem marketinškem zajtrku v letu 2019 gostimo Medejo Lončar, osebo, ki je v poslovnem svetu ni potrebno posebej predstavljati. Medeja je svojo kariero začela v marketingu, pozneje pa z vztrajnostjo in nenehnim dokazovanjem zasedla mesta uprav v podjetjih Kovinotehna, Si Mobil, Alpos in Energetika Ljubljana. Danes deluje kot CEO podjetja Siemens v Sloveniji in na Hrvaškem. Skozi pogovor z gostjo, ki je redna sogovornica okroglih miz in pogovorov o poslovni etiki in položaju žensk v menedžmentu, bomo spoznali njeno karierno pot in ugotovili, kako sodobni marketing vidi ena izmed najuspešnejših slovenskih menedžerk.

Novembrski marketinški zajtrk bo v sredo, 20. novembra, ob 8:00 (Kavarna Sputnik, Tržaška cesta 128, Ljubljana). Pol ure bomo namenili druženju ob jutranji kavi, s pogovorom z gostjo začnemo ob 8:30.

Marketinški zajtrki so dogodki, na katerih želimo s člani DMS navdihujoče začeti dan. Jutro začnemo z neformalnim druženjem ob rogljičku in kavi, nadaljujemo z vodenim pogovorom z navdihujočo osebo iz slovenske marketinške in poslovne javnosti, po pogovoru pa v sproščenem vzdušju delimo dobre prakse in misli. Gostili smo že Marjana Batagelja, Sandija Češka, Tonija Balažiča, Željka Ćurića, Ranka Jelačo, Tilena Travnika, Alenko Repič, Branimirja Brkljača, Majo Golob, Enza Smrekarja, Vesno Sodnik, Jako Lindiča, Petra Časa, Vesno Marđonović in Matejo Jesenek.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice