Program

Dogodek

Prvi marketinški zajtrk v letu 2022 prinaša dozo motivacije. Naša tokratna gostja je bila kapetanka Slovenske košarkarske reprezentance, profesionalna športnica v Sloveniji in tujini, sedaj pa uspešno razvija malo drugačno kmetijo.

Iz maminega konjička razvija resen družinski posel okoli zeliščnega vrta Majnika, kjer pridelujejo 250 različnih rastlin, od teh jih okoli 70 predelajo v zeliščno sol in čaje. Po načelih biodinamike želi kmetijo razviti veliko širše od gojenja zelišč. Čez nekaj let si želi terapevtsko kmetijo za vse ljudi, ki potrebujejo drugačno okolje za zdravje.

Pogovor s Katjo:

  • se bo vrtel okoli učnih lekcij, ki jih je dobila v času aktivnega igranja košarke, profesionalnega tekmovanja, vodenja državne reprezentance.
  • se bo nanašal na njeno odločitev za gojenje zelišč in načelom biodinamike.
  • bo prinesel ideje in navdihe, ki jih lahko uporabimo tudi marketingaši.
  • bo predstavil perspektivo o tem, kako stopiti v povsem novo dejavnost, o potencialnih strahovih in kako jih premagati.

Toplo vabljeni v našo družbo na prvi Marketinški zajtrk v letu 2022.

Marketinški zajtrk bo potekal v četrtek, 3. februarja, ob 8.15 preko Zooma.
Prvih 15 minut bomo namenili druženju, s pogovorom pa začnemo ob 8.30.

Kaj je marketinški zajtrk?

Marketinški zajtrki so dogodki, na katerih želimo s člani DMS navdihujoče začeti dan. Jutro začnemo z neformalnim druženjem ob rogljičku in kavi, nadaljujemo z vodenim pogovorom z navdihujočo osebo iz slovenske marketinške in poslovne javnosti, po pogovoru pa v sproščenem vzdušju delimo dobre prakse in misli.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam