Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

Zgodbe so mostovi med ljudmi in njihovimi čustvi, mislimi ter dejanji. V njih je skrita moč, sposobnost zgodb, da navdušijo, navdihnejo ali premaknejo ljudi na različne načine. A kako doseči to moč? Kako sestaviti močno zgodbo? Kako sestaviti preobrate, ki ganejo in premaknejo ljudi, nam bodo razkrili govorci tokratnega članskega meetupa. Trije različni pogledi na kreiranje zgodb, ki do sedaj še niso bili združeni.

Ana Ivandić, samostojna komunikacijska strateginja, kreativka in učiteljica tarota

Skozi kratke zgodbe bo povedala, kaj so njene več kot tridesetletne izkušnje, ki bi vam morda lahko prišle prav pri snovanju zgodb. Razkrila nam bo, kaj da zgodbi moč? Zakaj nekatere pustijo pečat in osvojijo srca ter zakaj nekatere ugasnejo, še preden so dobro zaživele? Ali obstaja čarobna formula, kako ustvariti dobro zgodbo?

Andrej Krajner, direktor Komuniciranja NLB Skupine

Bo odgovarjal na izziv, kako sestaviti poslovno zanimivo marketinško zgodbo. Kako se prepričati, da bo zgodba prinašala uspeh vašemu naslednjemu marketinškemu projektu.

Luka Vunduk, svetovno priznan, nagrajen fotograf

Fotograf izbran iz same elite, saj nosi naziv ambasadorja Canona, nam bo osvetlil kreiranje zgodb skozi oči fotografa. Kako se fotograf loti sestavljanja zgodbe, kaj so zanj pomembni elementi dobre zgodbe in kako zgodbo prenesti prek fotografij.

Čaka nas izjemno zanimivih in vsebinsko bogatih 90 minut. Enostavno je reči, da rabimo močno zgodbo. Veliko težje je narediti močno zgodbo.

Pridružite se nam na Članskem meetupu in izvedite, kako do močne zgodbe za vašo blagovno znamko, projekt ali za vas kot osebo.

Članski meetup bo potekal v ponedeljek, 25. marca, ob 17. uri v Catering Labu (Kavčičeva ulica 66, Ljubljana). Zadnji del bo kot vedno namenjen druženju.
Pridružite se nam na Članskem meetupu v ponedeljek, 25. marca, ob 17. uri v Catering Labu.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam