Program

Dogodek

DMS Izmenjevalnica je okolje, kjer bodo člani DMS v sproščenem vzdušju delili svoje vtise o določenem dogodku, temi, trendu, ki se dogaja v marketinškem okolju. Na prvi Izmenjevalnici se bomo pogovarjali o novostih, ki so jih slišali udeleženci novembrske mednarodne konference Web Summit v Lizboni. Izkušnje s konference bodo delili Maša Butara, Nika Frece (Luna TBWA), Nataša Mithans (Vareo) in Anže Hribar (iPROM). Vsak od gostov bo pripravil izhodišča v nekaj točkah: 7 najboljših predavanj, 5 idej, ki jih je spodbudil Web Summit, 10 novosti, o katerih so govorili … Namen je deljenje znanja z udeleženci, ti pa bodo delili znanje s katerega drugega izobraževanja, dogodka, konference …

DMS Izmenjevalnica je nastala z namenom, da vsem članom DMS ponudimo dostop do nekaterih vsebin in znanj, do katerih sicer težje dostopajo. Skozi intenzivno debato v ožjem krogu bodo člani izmenjali svoje poglede, stališča in prepričanja o dogajanja v marketinškem okolju in temah, o katerih se pogosto "na daljavo" pogovarjamo v strokovni javnosti.

Januarska DMS izmenjevalnica bo v torek, 21. januarja, ob 8:00 (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana).

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice