Program

Dogodek

Iskreno smo si želeli, da se s člani Društva za marketing Slovenije v decembru znova srečamo v živo, a bomo morali na žalost to preložiti v leto 2021. V prvem "lockdownu" smo vpeljali nov format dogodka - marketinške ponedeljke. Ti so postali stalnica ponedeljkovih popoldnevov naših članov, zato tudi v "drugem valu" pripravljamo predpraznične marketinške pogovore, v katerih bomo debatirali z iskrivimi, zanimivimi in navdihujočimi posamezniki, ki bodo marketing osvetlili iz nekoliko drugačnih kotov, kot smo to sicer vajeni na naših dogodkih.

Na prvi decembrski marketinški ponedeljek smo povabili Uroša Cvetka, direktorja za poslovno inteligenco (BI) na Zavarovalnici Triglav in enega najbolj iskrivih, zanimivih ter vizionarskih predavateljev, ki smo jih v zadnjih letih gostili na naših dogodkih. Z gostom se bomo pogovarjali o njegovih trenutnih poslovnih izzivih in preverili, kako razmišlja o prihodnosti in kaj so tiste napovedi, ki se mu zdijo najbolj verjetne in uporabne. Ena izmed tem, s katerimi se v tem obdobju ukvarja gost, je tudi kontekstualni marketing - kaj sploh je to in kakšna bo njegova vloga v prihodnosti? Poleg teh vprašanj bomo odpirali tudi o poglavja o kompetencah prihodnosti, opolnomočenju marketinga v poslovni skupnosti, vlogi marketinške funkcije ...

Vabljeni vsi, ki želite razmišljati o tem, kako se bo v naslednjih mesecih spreminjal poslovni svet.

Prvi decembrski marketinški ponedeljek bo v ponedeljek, 7. decembra, med 14:00 in 15:00. Z gostom se bomo pogovarjali preko virtualne platforme.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice