Program

Dogodek

Iskreno smo si želeli, da se s člani Društva za marketing Slovenije v decembru znova srečamo v živo, a bomo morali na žalost to preložiti v začetek leta 2021. V prvem "lockdownu" smo vpeljali nov format dogodka - marketinške ponedeljke. Ti so postali stalnica ponedeljkovih popoldnevov naših članov, zato tudi v "drugem valu" pripravljamo predpraznične marketinške pogovore, v katerih bomo debatirali z iskrivimi, zanimivimi in navdihujočimi posamezniki, ki bodo marketing osvetlili iz nekoliko drugačnih kotov, kot smo to sicer vajeni na naših dogodkih.

Na drugi decembrski marketinški ponedeljek smo povabili Violeto Bulc, kuratorko Ecocivilizacije, podjetnico, inženirko, inovatorko, nekdanjo podpredsednico vlade RS, ministrico in evropsko komisarko, avtorico treh knjig, popotnico skozi prostor in čas. Tokratna gostja marketinškega ponedeljka ima ogromno izkušenj tudi iz poslovnega svetovanja in je prejemnica treh nacionalnih nagrad GZS za inovativnost. Morda niste vedeli, a Violeta Bulc je tudi nekdanja kadetska reprezentantka Jugoslavije v košarki in slovenska prvakinja v metu kopja. Ima tudi črni pas iz veščin Tae-Kwan-Do in Hap-Ki-Do.

Z Violeto Bulc se bomo pogovarjali o spremembah v letu 2020, njenem pogledu na trajnostni razvoj in razmislek o prihodnjem razvoju sveta, o definiciji rasti in priložnostih za rast, odgovornosti posameznika, o mikro in globalnem sodelovanju ...

Vabljeni vsi, ki želite podrobneje spoznati eno izmed najbolj prodornih in inovativnih žensk v slovenskem poslovnem prostoru.

Drugi decembrski marketinški ponedeljek bo v ponedeljek, 14. decembra, med 14:00 in 15:00. Z gostjo se bomo pogovarjali preko virtualne platforme.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice