Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane, ki so izbrali PRO in NEOMEJENI paket.
▪ Za nečlane znaša cena izobraževanja 250 € + DDV.

Predstavljajte si ... Ste na strokovni konferenci in poslušate predavanja. Misli vam nenehno uhajajo drugam. K popoldanskim opravkom, k poročilu, ki ga je treba oddati naslednji dan, k vodji, ki vam je poslal rahlo nezadovoljno elektronsko sporočilo s številnimi vprašanji. Pogledate po dvorani, nezainteresirani pogledi, nekaj udeležencev lista po programski brošuri, dami v zadnji vrsti klepetata, večina jih drsa po zaslonih telefonov. Vaša predstavitev je lahko drugačna!

Na treningu "Own The Room", ki ga bomo izvedli v sredo, 20. septembra, med 14. in 18. uro, boste osvojili tehnike, ki vam pomagajo zbuditi in držati pozornost občinstva. Odgovorili bomo tudi na nekaj drugih vprašanj, ki si jih zastavlja vsakdo, ki je kadarkoli nastopal pred majhnim ali večjim občinstvom, pred kolegi ali pred komisijo, v sejni sobi z dvema stoloma ali pa v konferenčni dvorani s 300 sedeži.

  • Kako se znebiti treme in strahu?
  • Kako začeti predstavitev?
  • Kaj narediti z rokami?
  • Zakaj je premor najmočnejše orodje vsakega govorca?
  • Kako svojo energijo kanaliziram na primeren način?
  • Kako možgani procesirajo informacije in kako se to odraža na občinstvu?

Trening ne bo običajno izobraževanje. Pripravite se na komunikacijski "bootcamp", kjer bo delo intenzivno, vsebine interaktivne, vse skupaj pa bo potekalo v sproščenem okolju, kjer vam ne bo težko stopiti izven cone udobja. Presenečeni boste, koliko sposobnosti imate in kako prijeten je lahko proces učenja.

Z nami bo trenerka javnega nastopanja po metodi Own The Room Martina Merslavič. Martina je komunikatorka po duši, kalila se je na največji slovenski komunikacijski agenciji Pristop. Odlično pozna korporativni svet, saj je osem let delala v Siemensu. Kot trenerka javnega nastopanja pa trdno verjame, da ima vsakdo sposobnost in odgovornost, da izboljša svoj javni nastop in s tem ustvarja več dodane vrednosti za svoje občinstvo.

Trening strateških veščin bo potekal v sredo, 20. septembra, ob 14. uri v Triglav Labu (Dunajska cesta 20).

Na poglobljenih 4-urnih delavnicah Treninga strateških veščin se udeleženci urijo v konkretnih veščinah, spoznavajo strategije, orodja, modele, ki jim bodo v pomoč pri delu. Delavnice pripravljajo izkušeni strokovnjaki na svojih področjih, ki jih odlikujejo odlične predavateljske, mentorske in svetovalne sposobnosti.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam