Program

Izobraževanje

Na letošnjem treningu "Own The Room" bomo osvežili ključne koncepte, ki vam bodo pomagali, da boste pridobili in zadržali pozornost občinstva, da boste z njim vzpostavili avtentično povezanost in povečali prepričljivost in zapomljivost svojih sporočil. Tokrat bo poudarek na vključevanju občinstva v svoje nastope in predstavitve, kar je še posebej primerno za prezentacije kompleksnejših konceptov, za delavnice in šolanja. Če ste eni od mnogih, ki bi se radi znebili treme, za vas imamo na delavnici bližnjico ... Po lanski uspešni delavnici letos nadgrajujemo program, vabljeni torej tudi tisti, ki ste delavnico že izkusili. Če lani niste bili z nami, lahko preberete nekaj poudarkov.

Program delavnice:

14:00 - 14:45 Ogrevanje

14:45 - 16:00 Poslovna prezenca in avtentična povezanost

16:00 - 16:15 Odmor

16:15 - 17:15 Branje in odzivanje na čustva publike

17:15 - 18:00 Vključevanje občinstva v predstavitve in nastope

Praktikum Poslovno nastopanje bo potekal v ponedeljek, 3. februarja, med 14:00 in 18:00 (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana).

Trening ne bo običajno izobraževanje. Pripravite se na komunikacijski "bootcamp", kjer bo delo intenzivno, vsebine interaktivne, vse skupaj pa bo potekalo v sproščenem okolju, kjer vam ne bo težko stopiti izven cone udobja. Presenečeni boste, koliko sposobnosti imate in kako prijeten je lahko proces učenja.

Z nami bo trenerka javnega nastopanja po metodi Own The Room Martina Merslavič. Martina je komunikatorka po duši, kalila se je na največji slovenski komunikacijski agenciji Pristop. Odlično pozna korporativni svet, saj je osem let delala v Siemensu. Kot trenerka javnega nastopanja pa trdno verjame, da ima vsakdo sposobnost in odgovornost, da izboljša svoj javni nastop in s tem ustvarja več dodane vrednosti za svoje občinstvo.

Praktikum je brezplačen za člane naprednega in strateškega nivoja. Redna cena izobraževanja je 199 € + DDV. Število mest je omejeno na 60 udeležencev in velja po pravilu hitrih prijav.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice