Program

Izobraževanje

Ste vedeli, da so ljudje, ki imajo občutek, da lahko pri svojem delu vsak dan resnično uporabljajo svoje talente, kar šestkrat bolj zavzeti in imajo kar trikrat višjo kakovost življenja? V marketingu štejeta "performance" in rezultati, zato se na dnevni bazi vsi ukvarjamo s tem, kako iz sebe in od ostalih članov svoje ekipe dobiti največ. Na letošnjem četrtem DMS Praktikumu bomo tako z Borutom Jegličem in s pomočjo pristopov, ki jih uporabljajo najboljša podjetja na svetu, odkrivali in razvijali svoje talente in talente drugih ter se jih naučili maksimizirati za najboljše rezultate.

"What will happen when we think about what is right with people rather than fixating on what is wrong with them?" - Donald O. Clifton

Izobraževanja ne smete zamuditi tisti, ki vodite ali delate v ekipah ter veste, da je v vaši ekipi še skrit potencial, ki ga do zdaj še niste uspeli odkleniti. Format izobraževanja bo zelo interaktiven, zato pridite pripravljeni na razmišljanje o sebi, pogovore in spoznavanje drugih skozi nove oči in oblikovanje konkretnih akcijskih korakov, ki jih boste v praksi uporabili že takoj naslednji dan.

Četrti DMS Praktikum bo potekal v sredo, 16. oktobra, med 14:00 in 18:00 (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana).
PRAKTIKUMI V LETU 2019:

1. Design thinking, dr. Anja Svetina Nabergoj
2. Poslovno nastopanje/Own the Room, Martina Merslavič
3. Agile marketing, Matej Golob
4. Upravljanje talentov, Borut Jeglič

Praktikum je najbolj svež format dogodkov Društva za marketing Slovenije. Gre za poglobljene 4-urne delavnice, kjer udeleženci na konkretnih primerih spoznavajo določene principe, orodja, modele, ki jih lahko že naslednji dan uporabijo pri svojem delu. Delavnice vodijo izkušeni strokovnjakih na svojih področjih, ki jih poleg znanja in izkušenj odlikujejo tudi odlične predavateljske / mentorske / svetovalne sposobnosti.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice