Program

Dogodek

Na januarskem Vedoželjniku bomo raziskovali, kako se v inženirskem poklicu znajdejo ženske. V našo družbo smo povabili dr. Natašo Grlj (HELLA Saturnus Slovenija) in dr. Vildano Sulić Kenk (Fotona). Z gostjama se bomo pogovarjali o tem, kako se znajdejo ženske v tipično moškem poklicu, po čem se razlikujejo od moških kolegov in kako so lahko pri delu zelo uspešne. Dotaknili se bomo vprašanja, kako navdušiti mlada dekleta za vstop v inženirske vode, spoznali pa bomo tudi nekaj njunih prebojnih projektov, s katerimi se uvrščata v sam vrhu uspešnih posameznikov in posameznic v svoji stroki.

Januarski Vedoželjnik bo potekal v četrtek, 16. januarja 2020, ob 16:00 (Triglav Lab, Dunajska cesta 20, Ljubljana).

Vedoželjnik je namenjen vsem radovednim posameznikom, ki želijo poleg marketinških tem spoznavati tudi druga zanimiva področja. Na dogodke povabimo zanimive goste in skušamo ustvariti sproščeno vzdušje, v katerem med sabo izmenjujemo mnenja, delimo izkušnje in si svetujemo.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice