Program

Dogodek

Aprilsko mesečno srečanje Društva za marketing Slovenije bomo namenili kulturi podjetja in marketingu. Ne bomo govorili o tem, kaj je kultura, ampak zakaj je pomembna in kako jo zgraditi. Še posebej se bomo posvetili vprašanjem, zakaj se posvečati kulturi podjetja v teh kaotičnih časih in kako skrbeti za dobro, želeno kulturo. Seveda bomo govorili tudi o vlogi marketinga pri gradnji kulture in zakaj bi se marketingaš sploh ukvarjal s tem področjem.

Aprilsko mesečno srečanje DMS bo v ponedeljek, 19. aprila, med 17:00 in 18:30.

V naši družbi bodo Aleksandra Kregar (Habitus), Andraž Štalec (Red Orbit) in Matjaž Butara (Big Bang Slovenija). Čeprav bo dogodek potekal preko virtualne platforme, bo zelo interaktiven, zato pripravite svoja vprašanja za naše goste.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Koristno za vse, ki vam ni vseeno kakšno kulturo, počutje, naravnanost imate v svojih podjetjih in za vse, ki veste, da kultura vpliva tudi na marketinško uspešnost v organizaciji in na trgu.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice