Program

Dogodek

V ponedeljek, 10. februarja 2020, vas ob 17. uri (GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana, dvorana A) vabimo na Zbor članov Društva za marketing Slovenije. Predstavili vam bomo pretekle in prihodnje aktivnosti Društva ter izvolili člane upravnega odbora za obdobje 2020-2023. Vsak prijavljeni kandidat bo imel možnost dvominutne predstavitve. >> POTRJUJEM UDELEŽBO

Dogodek bomo začeli z uvodnim nagovoroma predsednika DMS dr. Mitje Pirca ter predsednika nadzornega sveta Tonija Balažiča in nadaljevali s predlaganim dnevnim redom:

  • Poročilo Društva za marketing Slovenije za leto 2019
  • Načrt dela za leto 2020
  • Volitve članov upravnega odbora za obdobje 2020-2023
  • Razno

Vsak prijavljeni kandidat za člana upravnega odbora bo imel možnost dvominutne predstavitve, o izboru kandidatov pa boste odločali člani DMS. Do razpisanega datuma sej je v devetčlanski upravni odbor Društva prijavilo 13 kandidatov. Vsa gradiva boste člani DMS prejeli na samem zboru članov. Glasovalno pravico na Zboru članov imajo le člani Društva za marketing Slovenije.

Letošnji redni Zbor članov DMS bo v ponedeljek, 10. februarja, ob 17:00 (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A).

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice