Program

Konferenca

Zaradi pomanjkanja debate in razprave o B2B segmentu v slovenski strokovni javnosti, vsako leto organiziramo B2B konferenco - edino B2B konferenco v Sloveniji.

Konferenca, kjer se srečajo marketingaši, prodajniki, razvojniki, dobavitelji, partnerji, direktorji in lastniki podjetij – različni sogovorniki z isto željo, spoznati aktualne trende v B2B prostoru in poiskati priložnosti za nadaljnjo rast podjetij. Na B2B konferenci predstavimo konkretne primere različnih aktivnosti v B2B okolju, ki prinašajo odlične rezultate. Konferenco poleg visokega nivoja strokovnosti odlikuje tudi sproščeno kolegialno vzdušje, v katerem se izmenjujejo mnenja in nasveti, ustvarjajo poslovne vezi in partnerstva … Prva B2B konferenca je bila izpeljana v oktobru 2017 in poteka v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani. V letu 2018 je število udeležencev naraslo na 130.

Letos pripravljamo že sedmo B2B konferenco, o čem bom tekla beseda in kdo vse bo z nami, vam še razkrijemo.

V letu 2023 smo šesto B2B konferenco namenili ambicioznim - tistim, ki vedo, da so za uresničitev ambicije potrebni pogum, znanje in strateško načrtovana akcija. Kdo so bili govorci in kaj so bili glavni izvlečki si lahko preberete v zapisu: Ambicija potrebuje znanje za preboj.

Letos pripravljamo že sedmo B2B konferenco, o čem bom tekla beseda in kdo vse bo z nami, vam še razkrijemo.

Sedma B2B konferenca bo potekala v sredo, 9. oktobra v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani.
Zabeležite si 9. oktober 2024 in se nam pridružite na sedmi B2B konferenci.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam