Program

Dogodek

Na majskem Vedoželjniku bomo pokukali v zaodrje najuspešnejše slovenske vokalne skupine Perpetuum Jazzile. V naši družbi bo predsednik Kulturnega društva Perpetuum Jazzile Jan Trost. Z gostom se bomo pogovarjali o tem, kakšna je bila pot do uspeha skupine Perpetuum Jazzile. S čim vse so se srečevali skozi leta ustvarjanja, kakšne izzive so morali premagovati ...

Tokratni Vedoželjnik bo glasbeno obarvan, v goste prihajajo člani najuspešnejše slovenske vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile.

Na glasbo bomo pogledali tudi s poslovnega vidika, skušali bomo ugotoviti, kaj vse je potrebno storiti, da ti lahko uspe mednarodni preboj. Denimo kako monetizirati 21 milijonov ogledov priredbe skladbe Africa na Youtubu? Sprehodili se bomo skozi zgodovino, sedanjost in prihodnost skupine Perpetuum Jazzile in prepričani smo, da nas čaka zares zanimiva debata. Gostu se bosta pri odgovarjanju na vaša vprašanja pridružila tudi Urša Cigler, pevka z najdaljšim stažem v skupini in dolgoletna članica upravnega odbora, ter Tomaž Cör, dolgoletni član in del marketinške ekipe skupine. Vabljeni v našo družbo.

Majski Vedoželjnik bo potekal v sredo, 22. maja, ob 16:00 (Triglav LAB, Dunajska cesta 20, Ljubljana).

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice