Program

Dogodek

Bodite pripravljeni na naslednjo generacijo Google Analytics

Google Analytics že več kot 15 let predstavlja standard spletne analitike. Njegovo jedro je v vsem tem času večinoma ostalo nespremenjeno. Vse to pa se z lansiranjem Google Analytics 4 ali GA4 naslednje generacije Google Analytics spreminja. Uporabniški vmesnik, podatkovni model, zmogljivosti in implementacija, vse je novo in drugačno.

Na izobraževanju vam bo predavatelj Andraž Štalec predstavil vse, kar potrebujete za začetek uporabe GA4. Ogledali si bomo nove funkcionalnosti Google Analytics 4 (GA4), vključno s tem, kako jih nastavite, kdaj jih morate (in kdaj ne smete) uporabljati in kako začeti uporabljati nova poročila.

Spoznali boste različne funkcionalnosti, ki so na voljo v verziji 4.0, pomembno terminologijo, najboljše prakse in kako začeti zbirati podatke v svojih poročilih.

Ključne vsebine:

  • Spoznajte prednosti GA4
  • Naučite se najboljših praks za uporabo GA4
  • Razumite in prilagodite svoja poročila
DMS Taktik o Google Analitiki lahko spremljate v četrtek, 3. marca, ob 14. uri preko Zooma.

Kaj je Taktik?

DMS Taktik je spletno izobraževanje, na katerem se posvetimo točno določeni marketinški veščini, o kateri predava ekspert na svojem področju. Skozi izobraževanje udeleženci dobijo konkretno, praktično znanje o določenem področju, aktivnosti, orodju, platformi, kanalu … Izobraževanje DMS Taktik je namenjeno tako tistim, ki želijo dobiti osnovno znanje o določenem marketinškem "mikro" področju kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje s pomočjo odličnega predavatelja.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 600 ČLANI
več kot 50 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva v društvu
razišči ČLanske pakete
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice