Program

Dogodek

Tokratni marketinški ponedeljek se je vrtel okoli vprašanja, ki si ga verjetno v teh dneh postavlja veliko marketingašev - kako v tem obdobju ohraniti marketinške proračune? Kako naj v teh časih, ko se v marsikateri kategoriji pričakujejo ali pa so se že zgodili padci povpraševanja, marketing zagovarja svoje aktivnosti? Ali se lahko karkoli naučimo iz krize po letu 2008/2009, ko so se zmanjševale investicije tudi v marketing? Se lahko kaj naučimo iz primerov podjetij, ki so tudi med krizo sistematično vlagala v marketing, kar je prineslo rast po krizi?

Kako učinkovito zagovarjati vlaganje v raziskave vedenja potrošnikov in uporabnikov, razvoj novih izdelkov, komunikacijske akcije, vsebinski marketing, nagrajevanje lojalnost? Primož Hvala (Human&Sales Consuting) se je pogovarjal s Petro Čadež (Atlantic Grupa) in Mitjo Tuškejem (Skupina Formitas).

Posnetek Marketinškega ponedeljka je za člane DMS na voljo v digitalni knjižnici. Vabljeni tudi k branju vsebinskega povzetka predavanja.
Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanima, kako vodstvu podjetja dokazovati vrednost marketinga tudi v nepredvidljivem obdobju.

Kaj so marketinški ponedeljki?

Mesečna srečanja Društva za marketing Slovenije, ki so na sporedu vsak zadnji ponedeljek v mesecu, smo preselili v online svet in jih spremenili v marketinške ponedeljke. Naredili smo še korak več in tako z vami ne bomo samo vsak zadnji ponedeljek v mesecu, ampak do nadaljnjega vsak ponedeljek ob 15:00!

Marketinški ponedeljki so 30-40 minutni spletni pogovori na aktualno marketinško temo. Vsak ponedeljek druga tema. Vsak ponedeljek drugi sogovorniki. A vsak ponedeljek natanko ob 15:00 in z možnostjo vašega sodelovanja z vprašanji ter komentarji. Na vsakem izmed marketinških ponedeljkov lahko tudi predlagate temo prihodnjega dogodka. Na dogodek lahko povabite tudi prijatelja, ki ni član DMS. :)

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice