Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ POSEBNA PONUDBA: S prijavo na B2B konferenco si zagotovite brezplačno udeležbo tudi na B2B središču. Redna cena udeležbe na dogodku je 60 € + DDV.

V B2B središču, le teden dni pred B2B konferenco, bomo odkrivali, kako ključna je za uspeh podjetja ambicija. Ali podjetje lahko naredi preboj brez visokih ciljev in močnih ambicij? Kako prenesti ambicioznost na celotno ekipo zaposlenih?

O rasti, pomenu dobro uigrane ekipe in ambicioznosti se bomo pogovarjali z Roswito Golčer Hrastnik, direktorico podjetja BioSistemika, ki razvija digitalne rešitve za laboratorije. Ker delujejo na zelo konkurenčnem, visoko tehnološkem trgu zahodne Evrope in ZDA, je izjemno pomembno, da celotno podjetje, vsi zaposleni verjamejo v inovacije in neizmeren potencial znanosti. Med svojim delom ohranjajo duh raziskovalnega okolja ter ustvarjajo prostor, v katerem ni strahu pred inoviranjem. Njihovo organizacijsko kulturo zaznamujejo izrazita fleksibilnost, transparentna komunikacija, zaupanje in odgovornost vseh. Roswita Golčer Hrastnik nam bo zaupala, kako ustvariti okolje, v katerem med seboj sodelujejo razvijalci programske opreme in eksperti s področja ved o življenju in v katerem se rojevajo prebojne ideje ter več milijonski projekti. Pod njenim vodstvom si je podjetje prislužilo nominacijo za gazelo Osrednjeslovenske regije v 2021, nagrado za najboljšega zaposlovalca Zlata nit 2022, leta 2010 pa so bili finalisti nagrade za naziv Slovenski Start:up leta.

Pogled na pomembnost kakovostnih odnosov v ekipi za dolgoročni uspeh in sledenje skupni ambiciji pa bo podelil tudi Sašo Palčič, direktor agencije Madwise, ki z digitalnim marketingom B2C in B2B podjetjem pomaga do vrhunskih prodajnih rezultatov. Madwise se je leta 2021 uvrstil v finale izbora Zlata nit za najboljšega zaposlovalca med malimi podjetji. Ekipo zaposlenih sestavlja več kot 20 specialistov, njihova povprečna starost pa je okoli 30 let. Kako torej skrbijo za kakovostne odnose, ki so eden od pomembnejših elementov uspeha podjetja? Kaj jih dela drugačne od konkurence? Kakšna je pri tem vloga vodij? Vse to nam bo razložil direktor ekipe, ki verjame v učinkovit digitalni marketing, temelječ na oprijemljivih in merljivih rezultatih.

Odlična priložnost, da pridobite navdih za prenos dobre prakse tudi v vaša podjetja.

Pridružite se nam v četrtek, 5. oktobra, ob 17.00 na GZS, Dvorana C (Dimičeva ulica 13, Ljubljana).
B2B središče bo potekalo v četrtek, 5. oktobra, ob 17. uri na GZS.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam