Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

Na februarskem članskem meetupu bomo govorili o spreminjajočem se vedenju uporabnikov v razmerah, ko si negotove razmere sledijo druga za drugo. Kako naj predvidevamo vedenje potrošnikov, kako temu prilagoditi naše izdelke, ponudbo, komunikacijo … kako naj se pri teh spremembah vedenja uporabnikov odzove marketing.

Na tokratnem srečanju bomo najprej spoznali posebnosti vedenja generacije Z. Kakšne so njihove vrednote? Kaj jih navdihuje? Kakšne so njihove nakupne navade? Kaj pritegne njihovo pozornost? Kdo se jim zdi kredibilen in zakaj? Kje in kako komunicirati z njimi? In kako se jim znamke lahko bolj(e) približajo? O tem bosta na podlagi raziskave in lastnih spoznanj o svoji generaciji spregovorili dve predstavnici generacije Z, Pija Milana Štrakl in Vita Virant.

V drugem delu srečanja bomo skupaj z Matjažem Robinšakom (Valicon) ugotavljali, kakšno je trenutno nakupno vedenje uporabnikov v Sloveniji, kje se odzivamo podobno kot ob zadnji finančni krizi pred 10 leti, kje se vedemo drugače … Spomnili se bomo tudi, kaj smo se o vedenju in prilagajanju ponudbe naučili pred 10 leti in smo do danes morda že pozabili. Zelo zanimivo in predvsem koristno za vse, ki bi želeli bolje razumeti nakupno vedenje svojih kupcev in se bolje pripraviti na mesece, ki prihajajo.

Na srečanju bomo poleg Matjaževega pogled na vedenje porabnikov, lahko slišali tudi, kaj si o povedanem misli Mitja Tuškej, Formitas Group. Mitja Tuškej bo z nami delil še svoje videnje, kako naj bi se na osnovi slišanega o sedanjem in prihodnjem vedenju porabnikov odzval marketingaš, vodja blagovne znamke, vodja marketinga. Informacije o nakupnem vedenju uporabnikov bomo tako dodatno obogatili tudi še z usmeritvami, kako naj ob spremembah uporabnikov razmišlja in se odziva marketing.

Pridružite se nam na članskem meetupu v ponedeljek, 27. februarja, ob 17. uri v Catering Labu ob Šmartinski cesti (Kavčičeva ulica 66, Ljubljana). Vsebinski del srečanja bo trajal do 18.30, zadnji del pa bomo namenili sproščenemu druženju članov :).

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam