Program

Dogodek

Prvo mesečno srečanje v 2021 bomo začeli optimistično - z novostmi, inovacijami, spremembami ... Govorili bomo o tem, kako v teh razmerah inovirati in spoznali nekaj primerov novosti oziroma sprememb na kateremkoli od 7 P-jev.

Kljub napetim razmeram v marsikateri dejavnosti (oziroma ravno zaradi tega) je potrebno spreminjati obstoječe stanje in uvajati novosti. Kako to početi danes? Kako v teh negotovih razmerah ugotoviti, kaj bo delovalo na trgu? V prvem delu mesečnega srečanja bo Peter Vidmar (Agencija 101) predstavil domače in tuje primere transformacije podjetji, njihovih storitev in izdelkov. Čaka nas zanimiv pregled, kako smo se v zadnjih mesecih prilagodili obstoječi situaciji. Morda dobite kakšno idejo za svoj posel.

Nato pa bo sledil pogovor, skozi katerega bomo skušali najti odgovor, kako se inovativnosti lotiti sedaj, v teh razmerah. Z nami bodo trije gostje, ki so mojstri na svojem področju – Zenel Batagelj (Valicon), Matej Golob (CorpoHub) in Maja Michieli (Publicis). Pogovarjali se bomo o tem, kako prepoznati spremenjenega oziroma drugačnega uporabnika in mu ponuditi nove rešitve. Kako sploh peljati proces inovacij v spremenjenih razmerah in kako novosti komunicirati v drugačnem medijskem okolju?

Januarsko mesečno srečanje DMS bo v ponedeljek, 25. januarja, med 17:00 in 18:30.
Kaj ste spremenili v zadnjih 6 mesecih?

Še dodatno želimo spodbuditi deljenje dobrih praks med člani DMS. Zato vas prosimo, da nam zaupate, kakšne novosti ste vpeljali v zadnjih mesecih. Kaj novega, drugačnega od drugih ste naredili? Nov izdelek? Drugačen izdelek? Ste nagovarjali druge ciljne skupine? Odprli povsem nov prodajni kanal? Nov geografski trg? Spremenili oziroma izboljšali uporabniško izkušnjo? Ne potrebujemo dolgih opisov – samo nekaj stavkov. Verjamemo, da je bilo teh novosti veliko. Svoje predloge v kratkem elektronskem sporočilu pošljite na primoz.hvala@hsconsulting.si. Na prvem mesečnem srečanju v letu 2021 nas čaka debata o vseh teh novostih. Vabljeni, da z največjo slovensko marketinško skupnostjo delite svoje dosežke in izkušnje! 

Komu je dogodek namenjen?

Zanimivo in koristno za vse, ki želite tudi v 2021 ponuditi največ svojim potrošnikom in doseči najboljši poslovni rezultat. Dogodek je brezplačen za člane DMS.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice