Program

Dogodek
▪ Brezplačno za člane DMS.
▪ Za nečlane znaša udeležba na dogodku 60 € + DDV.

Ob koncu leta že iščemo navdihe za prihodnje leto. Kakšna uporabna življenjska in poslovna spoznanja je prineslo 2022 in kam vse nas bo odpeljalo leto 2023?

Letos bodo svoje marketinške pospeške za 2023 delili Miha Senčar, Aleš Ugovšek, Živa Rus, Domen Rozman in Ursula Lavrenčič. Mladi manager leta 2022, glavni strateg in agilnež, predsednica Študentske sekcije DMS, eden glavnih protagonistov TikToka med marketingaši in soustanoviteljica Hopalai startupa bodo z nami delili 20 pospeškov – 20 knjig, člankov, konceptov, ki so njim pomagali v marketingu, poslu ali življenju.

Vas zanima, kakšen je recept za uspeh uspešnih posameznikov? Kaj so bili njihovi pospeški, ki so jim spremenili smer življenja in jim dali nov zagon. Pridružite se nam v ponedeljek, 28. novembra, in slišali boste 20 pospeškov, ki so pomagali drugim in mogoče pridejo prav tudi vam v letu, ki prihaja.

Do takrat si lahko preberete, o čem smo se pogovarjali na lanskoletnih pospeških - 16 pospeškov v leto 2022.

Letošnji marketinški pospeški se bodo odvijali v ponedeljek, 28. novembra, ob 17.00-18.30 v Kavarni Sputnik (Tržaška cesta 128, Ljubljana).

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam