Program

Dogodek

Kako se pravilno zapiše na dopisu datum in uro? Vejica res samo pred ki, ko, ker, da, če skače? V čem je razlika med zapisoma Nastje Novak ni bilo na sestanek in Nastje Novaka ni bilo na sestanek? Kaj je netiketa in zakaj je za marketingaša zelo pomembna?

Če ste kdaj v dilemi glede jezikovne pravilnosti in se zavedate, da je tudi ustrezno pisno sporočanje del osebne in poslovne odličnosti, vabljeni na izobraževalno druženje.

Prav je namreč, da se zavedamo moči besede, ki je pomembno vsakodnevno komunikacijsko »orodje«.

Prihaja jesen in na septembrskem Vedoželjniku bomo skupaj strli nekaj jezikovnih orehov. V našo družbo smo povabili Ireno Potočar Papež, profesorico slovenščine, ki zadnja leta svoje znanje deli skozi predavanja, delavnice, knjige, priročnike in objave na spletni strani Peresa.si. 

Pravi marketingaš mora podrobno poznati slovenski jezik in biti pri pisanju zgled tudi ostalim. Prav prihajajoči Vedoželjnik je lahko odlična priložnost, da osvežite svoje znanje slovenščine in spoznate aktualne trende ter jezikovni bonton na področju slovenskega jezika.

Septembrski Vedoželjnik bo v ponedeljek, 16. septembra, v Triglav LAB-u (Dunajska cesta 20, Ljubljana).

Vedoželjnik je nova oblika druženja tistih članov DMS, ki jih močno zanima določena (ne nujno marketinška) tema. Ustvariti želimo sproščeno okolje, v katerem bomo med sabo izmenjali mnenja, delili svoje izkušnje, si svetovali in pomagali. Verjamemo v moč kolektivnega znanja - posameznik lahko ima določena znanja, kolektivna misel pa je tista, s katero lahko naredimo pravi preboj.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice