Program

Dogodek

Digital je danes del vsakdana. V službi preživimo 8 ur za računalnikom, doma pa s pametnimi telefoni nakupujemo, poslušamo glasbo, animiramo naše najmlajše, brskamo po spletnih družbenih omrežjih ...

Spletne strani podjetji so danes osnova. Higienski mimimum, če želite. Zato moramo nenehno razmišljati o tem, kako bodo karseda uporabne za naše stranke. Še bolj pomemben pa je morda celo razmislek, kako bomo stranke sploh pripeljali na našo spletno stran. Nekaj uporabnih nasvetov, kako vašo spletno stran postaviti na prvo mesto iskanj v iskalnikih, bo ponudil Sebastjan Boh (TSmedia).

  • Zakaj optimizirati spletno stran vašega podjetja?
  • Kateri dejavniki vplivajo na razvrščanje spletnih strani na Googlu in kaj se lahko zgodi, če se pri optimizaciji poslužujete zastarelih ali celo t.i. »black-hat« metod?
  • Kaj se moramo vprašati, preden se lotimo optimizacije spletne strani?
  • Zakaj povezati spletno stran z Google Search Console orodjem?
  • Kateri SEO izzivi nas čakajo v prihodnosti?
  • SEO »Check« lista za leto 2019.

To je le nekaj tem, o katerih bo na tretjem DMS webinarju govoril specialist spletnega marketinga Sebastjan Boh (TSmedia). Predavatelj kot poseben "bonus" obljublja 10 konkretnih nasvetov za višji obisk vaše spletne strani z iskalnikov.

Tretji DMS webinar bo potekal v četrtek, 21. marca, ob 12.00.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice