Program

Izobraževanje

Ste se že kdaj vprašali, kako pripraviti izstopajočo, drugačno predstavitev? Tako predstavitev, da gostom med poslušanjem misli ne uhajajo drugam, da med poslušanjem večina dvorane ne drsa po zaslonih telefonov ter da ni pretiranega klepetanja. Potem se nam morate pridružiti na delavnici!

Na izobraževanju "Skrivnosti uspešnega komuniciranja in prepričevanja" bomo osvajali tehnike, s katerimi lahko zbudimo občinstvo in obdržimo njihovo pozornost. Spoznali bomo različne teme, ki pridejo prav vsem, ki nastopajo pred majhnim ali večjim občinstvom. Dotaknili se bomo tem:

  • Multidimenzijski govorci
  • Kako učinkovito začeti prezentacijo?
  • Kako naše občinstvo procesira informacije?
  • Kaj povedati, da bo občinstvo slišalo in si zapomnilo sporočila?
  • Elementi pripovedovanja zgodb v poslovni komunikaciji
  • Skrivnosti prepričevanja in vplivanja

Delavnico vodi Martina Merslavič, globalna licencirana trenerka komunikacijskih veščin po metodi Own The Room in ena najbolje ocenjenih predavateljic na DMS izobraževanjih. Martina je komunikatorka po duši, svoje znanje je pridobivala v največji slovenski komunikacijski agenciji Pristop. Odlično pozna korporativni svet, saj je osem let delala v Siemensu. Kot trenerka javnega nastopanja pa trdno verjame, da ima vsakdo sposobnost in odgovornost, da izboljša svoj javni nastop in s tem ustvarja več dodane vrednosti za svoje občinstvo.

Če vas zanima, kako potekajo njene delavnice, vabljeni v našo zakladnico marketinškega znanja.

Izobraževanje je namenjeno udeležencem Marketinške akademije.

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 600 ČLANI
več kot 50 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva v društvu
razišči ČLanske pakete
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice