Program

Dogodek

Na junijskih marketinških ponedeljkih smo obdobje epidemije potisnili v zgodovino in se posvetili prihajajočim mesecem, ki bržkone prinašajo številne poslovne izzive. Če smo na zadnjem marketinškem ponedeljku gostili Matjaža Grma, direktorja trženja in prodaje v podjetju Adria Mobil, pa smo tokrat pogledali, kaj se dogaja v popolnoma drugačni industriji. V našo družbo smo povabili Tomaža Arha, vodjo strateškega marketinga in razvoja v Mlekarni Celeia.

Posnetek pogovora je za člane DMS na voljo v digitalni knjižnici. Podroben vsebinski posnetek marketinškega ponedeljka lahko preberete na povezavi.

Z gostom smo govorili o tem, kako se bodo v naslednjih mesecih vedli uporabniki in kakšne bodo posledice. Katere kategorije bi lahko padale, kaj lahko za preprečitev padca naredijo marketingaši, je potrebno staviti na nove izdelke ali na cenovne akcije ali na nekaj povsem tretjega? Razmišljali smo tudi o tem, kaj se sedaj dogaja s spletno prodajo in kakšna bo prihodnost prodaje po digitalnih kanalih? To so nekatera izmed vprašanj, smo jih zastavili tokratnemu gostu.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki vas zanima, kaj se bo v prihodnjih mesecih dogajalo na področju FMCG-ja. Vabljeni vsi, ki vas zanima pogled izkušenega makretingaša na spremembe vedenja uporabnikov. Marketinški ponedeljki so namenjeni članom DMS in so zanje brezplačni. Na dogodek lahko člani povabijo prijatelja, ki (še) ni član DMS.

Kaj so marketinški ponedeljki?

Mesečna srečanja Društva za marketing Slovenije, ki so na sporedu vsak zadnji ponedeljek v mesecu, smo preselili v online svet in jih spreminili v marketinške ponedeljke. Naredili smo še korak več in tako z vami ne bomo samo vsak zadnji ponedeljek v mesecu, ampak do nadaljnjega vsak ponedeljek ob 15:00!

Marketinški ponedeljki so 30-40 minutni spletni pogovori na aktualno marketinško temo. Vsak ponedeljek druga tema. Vsak ponedeljek drugi sogovorniki. A vsak ponedeljek natanko ob 15:00 in z možnostjo vašega sodelovanja z vprašanji ter komentarji.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice