Program

Dogodek

Prvi majski marketinški ponedeljek smo namenili iskanju novih tržnih priložnosti. To temo ste izbrali člani DMS. V goste pa smo povabili Mateja Goloba (CorpoHub) in Andraža Gaveza (Mojačokolada.si). S sogovornikoma smo govorili o tem, kako naj se marketingaš sploh loti iskanja novih priložnosti. Naj jih išče v spremembah izdelkov, storitev, tržnih kanalov, medijev?

Trgi so danes precej drugačni od stanja, ki je vladalo še v začetku leta 2020, saj se je vedenje kupcev v dveh mesecih močno spremenilo. Ne vemo, kaj bo z njihovimi »denarnicami«, a napovedi niso preveč optimistične ... torej bo treba biti še bolj inovativen. Kako in kje se tega lotiti? O tem sta svoje izkušnje s Primožem Hvalo delila naša gosta.

Posnetek Marketinškega ponedeljka si člani DMS lahko ogledate v digitalni knjižnici. Podroben vsebinski povzetek marketinškega ponedeljka lahko preberete na povezavi.
Komu je dogodek namenjen?

Vsem, ki razmišljate o tem, kaj se bo v prihodnjih tednih dogajalo z vašimi uporabniki in kakšne inovativne rešitve jim lahko ponudite za reševanje njihovih (novih) izzivov in potreb.

Kaj so marketinški ponedeljki?

Mesečna srečanja Društva za marketing Slovenije, ki so na sporedu vsak zadnji ponedeljek v mesecu, smo preselili v online svet in jih spremenili v marketinške ponedeljke. Naredili smo še korak več in tako z vami ne bomo samo vsak zadnji ponedeljek v mesecu, ampak do nadaljnjega vsak ponedeljek ob 15:00!

Marketinški ponedeljki so 30-40 minutni spletni pogovori na aktualno marketinško temo. Vsak ponedeljek druga tema. Vsak ponedeljek drugi sogovorniki. A vsak ponedeljek natanko ob 15:00 in z možnostjo vašega sodelovanja z vprašanji ter komentarji. Na vsakem izmed marketinških ponedeljkov lahko tudi predlagate temo prihodnjega dogodka.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice