Program

Izobraževanje
▪  POLETNA UGODNOST: Izjemoma so poletni Jutranji vpogledi brezplačni za vse. Redna cena znaša 60 € + DDV.
Jutranji vpogledi v odličnost

Marketinška odličnost ni namenjena le nagrajevanju najboljših v stroki, temveč tudi širjenju znanja in primerov dobrih praks.

Zato napovedujemo poletno serijo Jutranjih vpogledov, kamor bomo povabili letošnje prejemnike nagrad Marketinške odličnosti. Za pogovor pa se dogovarjamo tudi s člani strokovne komisije.

Vsem povabljenim bomo postavili čim več aktualnih strokovnih vprašanj in jih prosili, da z vami podelijo svoja znanja in izkušnje, ki so del nagrajenih projektov. Prepričani smo, da bomo slišali veliko koristnega.

Zato se nam pridružite in ne zamudite priložnosti za dragocene vpoglede najboljših na letošnjem državnem prvenstvu.

Zaradi poletnih oddihov je vrstni red spoznavanja zmagovalcev prilagojen. Začenjamo z vpogledi zmagovalcev v drugi kategoriji.

Kako se lotevajo marketinških projektov, kakšne cilje zasledujejo, kakšne podpore vodstva so deležni, kako merijo učinke, se bomo v prvi epizodi Jutranjih vpogledov v odličnost pogovarjali s Klavdijo Vidic, direktorico marketinga in razvoja v Atlantic Grupi, SBU Donat. Letos so nagrado Marketinška odličnost prejeli za projekt Poskrbite za svojo prebavo. Poskrbite zase. Kako blagovna znamka Donat trajnost vključuje v celostno poslovanje

Jutranji pogovor s Klavdijo Vidic bo potekal v torek, 23. julij, ob 9. uri na Zoomu.
Poletni jutranji vpogled v odličnost bo potekal v torek, 23. julija, ob 9. uri na Zoomu.

Udeležba na jutranjih vpogledih prinaša 5 točk za DMS certifikat znanja.

ZA ČLANE DMS: Prisluhnite peti epizodi Jutranjih vpogledov, kjer smo gostili Špelo Žorž >>> Jutranji vpogledi s Špelo Žorž

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam