Program

Izobraževanje

Odličnost tudi pri pisanju prijave za državno prvenstvo v marketingu

Strokovna komisija nagrade Marketinška odličnost vsako leto izbere tiste, ki so najbolj pomembno prispevali k razvoju stroke in uspehu svojega podjetja. Med seboj tekmujejo projekti, ki so vsak zase zahteven strateški preplet mnogih dejavnikov, zato je izredno pomembno, da svoje delo predstavite čim bolj jasno in pregledno, da komisija česa ne spregleda.

DELAVNICA

Kadar smo dolge mesece intenzivno vpleteni v vse podrobnosti našega projekta, ga je včasih težko na kratko povzeti tako, da res izpostavimo vse tisto, kar so njegovi ključni in najbolj prepričljivi elementi. Strokovna komisija je majhna, a zahtevna ciljna skupina, ki jo moramo prepričati s pravimi argumenti.

Na delavnici bomo zato šli čez posamezne kategorije in opozorili, česa ne smete pozabiti, čemu je smiselno dati največ pozornosti in kaj so najbolj pogoste napake pri pisanju prijav.

Verjamemo, da ste v svoje projekte vložili res veliko energije in znanja, pri pisanju prijave pa vas želimo še dodatno usmeriti, kako naj bo prijava čim bolj razumljiva in kako vključiti vse ključne informacije, ki bodo vaši prijavi dodale moč.

Zato smo pripravili delavnico koristnih nasvetov, ki temeljijo na izkušnjah dosedanjih strokovnih komisij. Pogovarjali se bomo o tem, kako se lotiti pisanja, kaj običajno oteži delo strokovne komisije in kaj se pričakuje v prijavnicah za posamezno kategorijo.

Delavnica bo potekala v sredo, 12. aprila 2023, ob 14.00 na Zoomu. Toplo priporočamo, da se nam pridružite.

Z nami bo Alenka Jančar iz Zavarovalnice Triglav. Veliko nagrado Marketinška odličnost so prejeli leta 2019. Alenka je pri svojem delu že leta močno vpeta v tržnokomunikacijske aktivnosti in odlično pozna slovensko oglaševalsko okolje in načela delovanja. Predstavila nam bo njihove izkušnje in zaupala, kako se lotiti pisanja odlične prijave.

Kaj je pomembno strokovni komisiji in na kaj bodo pri ocenjevanju še posebej pozorni, nam bo zaupala predsednica strokovne komisije in predsednica upravnega odbora DMS, Petra Čadež iz Atlantic Grupe. Petra ima veliko izkušenj z ocenjevanjem del, Atlantic Grupa pa je veliki zmagovalec nagrade leta 2021, zato bo koristno slišati, kako se pisanja prijav lotijo pri njih.

Podrobnejša pravila igre oz. navodila za pisanje prijav bo predstavila Tanja Kavran, izvršna direktorica DMS. Tanja bo predstavila kategorije, dotaknila pa se bo tudi prijavnih vprašalnikov in posebnosti v njih.

Zakaj se prijaviti za nagrado Marketinška odličnost?
  • Ker ste lahko z ekipo ponosni na svojo inovativnost, kreativnost in dosežke ter tako izboljšate vzdušje v ekipi z dodatno motivacijo!
  • Ker je to odličen način za pozicioniranje marketinga znotraj podjetja in okrepitev ugleda.
  • Ker povečate vašo prepoznavnost v stroki, privabite nove sodelavce, partnerje in stranke.
  • Ker so vsi prijavljeni projekti dragocen zgodovinski zapis posameznega leta, ki prikazuje kaj smo kot stroka dosegli.
  • Ker je marketing srce sistema. Je tisti, ki žene podjetje naprej, zato mora biti vedno v izjemni kondiciji. Medsebojna tekma je tista, ki nas žene naprej, da kot stroka ves čas ohranjamo presežno pripravljenost na izzive.

Prijavite svoje najboljše projekte TUKAJ.

Prijave za Marketinško odličnost so odprte do 24. aprila!

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice