Program

Dogodek

Razmišljanje marketingašev se nenehno vrti okrog uporabnikov, ti pa se v zadnjih tednih zelo hitro spreminjajo. Zato smo se po dobrem mesecu dni na marketinškem ponedeljku ponovno vrnili k dogajanju v glavah naših uporabnikov. Zakaj? Zato, ker se navade uporabnikov tako hitro spreminjajo in ker mora marketing temu slediti ter nenehno razmišljati o nakupnem vedenju uporabnikov, njihovih prioritetah, razpoloženju ...

Na šestem marketinškem ponedeljku smo premierno predstavili povsem sveže, prvič objavljene vpoglede v obnašanje uporabnikov. V naši družbi je bil znova Andraž Zorko (Valicon), ki se mu je pri razmisleku o dogajanju v glavah uporabnikov tokrat pridružil Andraž Štalec (Red Orbit). Z gostoma smo govorili o:

  • vedenju uporabnikov na spletu in "offline"
  • spremembah v nakupnem vedenju
  • tem, kako uporabniki razmišljajo o finančni prihodnosti
  • tem, koliko so uporabniki prestrašeni oziroma pripravljeni / zadržani do potorošnje
  • tem, kakšne nauke moramo iz tega razbrati marketingaši.
Posnetek Marketinškega ponedeljka je za člane DMS na voljo v digitalni knjižnici. Podroben vsebinski zapis lahko preberete na povezavi.
Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki opažate spremembe pri vaših uporabniki in želite 45 minut intenzivno razmišljati o tem, kako prilagoditi svoj posel, da boste ostali relevantni za uporabnike in rasli tudi v prihodnje oziroma vsi tisti, ki vas zanimajo povsem sveži, prvič objavljeni vpogledi v obnašanje uporabnikov!

Kaj so marketinški ponedeljki?

Mesečna srečanja Društva za marketing Slovenije, ki so na sporedu vsak zadnji ponedeljek v mesecu, smo preselili v online svet in jih spremenili v marketinške ponedeljke. Naredili smo še korak več in tako z vami ne bomo samo vsak zadnji ponedeljek v mesecu, ampak do nadaljnjega vsak ponedeljek ob 15:00!

Marketinški ponedeljki so 30-40 minutni spletni pogovori na aktualno marketinško temo. Vsak ponedeljek druga tema. Vsak ponedeljek drugi sogovorniki. A vsak ponedeljek natanko ob 15:00 in z možnostjo vašega sodelovanja z vprašanji ter komentarji. Na vsakem izmed marketinških ponedeljkov lahko tudi predlagate temo prihodnjega dogodka. Na marketinške ponedeljke lahko člani povabite tudi prijatelja, ki (še) ni član DMS.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice