Program

Dogodek

Na prvem junijskem marketinškem ponedeljku smo gostili Matjaža Grma, direktorja trženja in prodaje v podjetju Adria Mobil. Z gostom smo govorili o njegovem pogledu na prihodnje mesece. Kaj čaka marketingaše oziroma kako naj razmišljajo danes, da bodo bolje pripravljeni na »jesen«.

Z gostom se nismo pogovarjali zgolj o poslu počitniških prikolic in mobilnih hišk … ampak smo razmišljali precej širše. Zanimalo nas je, kaj mora danes ali najkasneje jutri narediti marketingaš, kako naj razmišlja glede svojih izdelkov in cenovne politike … Kako lahko v teh razmerah pomaga design management? Kako oziroma kje skuša Matjaž spremljati, kako se spreminjajo uporabniki in kupci? Glede na poslovne uspehe podjetja Adria Mobil je tokratni gost marketinškega ponedeljka vsekakor oseba, ki nam lahko ponudi precej uporabnih nasvetov, kako naj marketingaš reagira v prihodnjih tednih.

Posnetek pogovora je za člane DMS na voljo v digitalni knjižnici. Podroben vsebinski posnetek marketinškega ponedeljka lahko preberete na povezavi.
Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanima pogled izkušenega marketinškega strokovnjaka na dogajanje v poslovnem svetu. Za člane DMS je dogodek brezplačen, na marketinške ponedeljke lahko povabite prijatelja.

Kaj so marketinški ponedeljki?

Mesečna srečanja Društva za marketing Slovenije, ki so na sporedu vsak zadnji ponedeljek v mesecu, smo preselili v online svet in jih spreminili v marketinške ponedeljke. Naredili smo še korak več in tako z vami ne bomo samo vsak zadnji ponedeljek v mesecu, ampak do nadaljnjega vsak ponedeljek ob 15:00!

Marketinški ponedeljki so 30-40 minutni spletni pogovori na aktualno marketinško temo. Vsak ponedeljek druga tema. Vsak ponedeljek drugi sogovorniki. A vsak ponedeljek natanko ob 15:00 in z možnostjo vašega sodelovanja z vprašanji ter komentarji.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice