Program

Dogodek

Na prvem Marketinškem zajtrku v letu 2020 bomo gostili Marina Furlana, ki je skupaj z ženo leta 1989 ustanovil podjetje Intra Lighting. Marinova priljubljena misel je, da podjetje Intra Lighting ne proizvaja luči ampak oblikuje svetlobo. Podjetje je danes med vodilnimi ponudniki pametne razsvetljave na svetu in izdelke prodaja na preko 70 trgih.

Z gostom februarskega marketinškega zajtrka se bomo pogovarjali o tem, kako spremeniti filozofijo od proizvodnje izdelkov v usmerjenost na uporabnike in njihove potrebe ter v ponujanje storitev oziroma rešitev. Zakaj so se že v začetku odločili za razvoj lastne blagovne znamke in kakšne spremembe je to povzročilo med kupci in uporabniki, prodajnimi partnerji ... Zakaj je razmišljanje o uporabnikih ključno za uspeh poslovanja in kaj sam počne, da bi še bolje razumel kupce? Na praktičnem primeru bomo spoznali, kako doseči marketinško razmišljanje v celotnem podjetju, kako se je spremenil marketing in kaj danes od marketingaša pričakuje manager oziroma lastnik podjetja. Mogoče bomo izvedeli vsaj delček skrivnosti, kako je družinskemu podjetju uspelo, da ima med svojimi naročniki mednarodne znamke, kot so Microsoft, Facebook, Oracle, Ferrari ... Zanimivo in koristno za vse, ki si želite svoje poslovanje ali svoje marketinško delo še bolj približati uporabnikom in v njihovih potrebah najti vir za prihodnje poslovanje oziroma ustvarjanje.

Februarski marketinški zajtrk bo v četrtek, 6. februarja, ob 8:00 (Kavarna Sputnik, Tržaška 128, Ljubljana). S pogovorom začnemo ob 8:30.

Marketinški zajtrki so dogodki, na katerih želimo s člani DMS navdihujoče začeti dan. Jutro začnemo z neformalnim druženjem ob rogljičku in kavi, nadaljujemo z vodenim pogovorom z navdihujočo osebo iz slovenske marketinške in poslovne javnosti, po pogovoru pa v sproščenem vzdušju delimo dobre prakse in misli.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice