Program

Dogodek

Sodobni marketing je bolj personaliziran, interaktiven in ciljno naravnan kot kadarkoli prej. Kdaj, kje in predvsem kako nagovarjamo uporabnika je ključnega pomena za pozicioniranje podjetja in znamke v očeh uporabnikov.

Mediji danes presegajo okvirje klasičnih oglaševalskih prostorov in nenehno iščejo nove oblike učinkovitega komuniciranja, zato je razumevanje medijev nujno za načrtovanje medijskih kampanj. Le tako lahko oblikujemo optimalen medijski načrt in komunikacijski izid, eventuelno pa se izognemo nepotrebnim stroškom organizacije. Podjetja morajo zato razviti medijski načrt in učinkovito razporediti medije, če želijo doseči potrebne rezultate svojih oglasov.

Kaj pokriva področje medijskega načrtovanja in zakupa nam bo na decembrskemu DMS Taktiku predstavila Mateja Gramc Debeljak, direktorica podjetja PHD Slovenija. Na online izobraževanju bo podrobneje predstavila:

  • kaj pokriva področje medijskega načrtovanja in zakupa,
  • vlogo medijskega načrtovalca in njegovo delo,
  • kako se lotiti procesa medijskega načrtovanja (kako, kdaj, kje, zakaj) in
  • kako poteka medijski zakup.

Tokratni DMS Taktik bo potekal 7. decembra ob 14. uri preko Zooma.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice