Program

Dogodek

Na tokratnem DMS-jevem marketinškem ponedeljku smo preverili, kaj se dogaja na področju B2B marketinga. Razmišljali smo, kje vse in kako mora marketing reagirati na spremenjeno okolje, vse ovire in ekonomsko krizo, ki bo prišla z epidemijo COVID-19.

V ponedeljek, 25. maja, med 15:00 in 15:45 nismo govorili samo o tem, kako še bolj digitalizirati podjetje, izvajati webinarje in optimizirati LinkedIn oglaševanje, ampak smo debatirali tudi o tem, kako lahko marketing pomaga spreminjati ponudbo, prilagaja izdelke, cenovno politiko, delo z distributerji ... Z nami sta pristope in izkušnje delila Barbara Hafner (Knauf Insulation) in Igor Fürst (Špica International).

Posnetek pogovora je za člane DMS na voljo v digitalni knjižnici. Podroben vsebinski povzetek marketinškega ponedeljka lahko preberete na povezavi.
Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanima, kaj se bo po koronavirusu dogajalo na medorganizacijskih trgih. K ogledu posnetka vabljeni vsi, ki želite dobiti v pogled v to, kako lahko marketing pomaga B2B podjetjem pri načrtovanju poslovne strategije za negotove čase, ki prihajajo.

Kaj so marketinški ponedeljki?

Mesečna srečanja Društva za marketing Slovenije, ki so na sporedu vsak zadnji ponedeljek v mesecu, smo preselili v online svet in jih spremenili v marketinške ponedeljke. Naredili smo še korak več in tako z vami ne bomo samo vsak zadnji ponedeljek v mesecu, ampak do nadaljnjega vsak ponedeljek ob 15:00!

Marketinški ponedeljki so 30-40 minutni spletni pogovori na aktualno marketinško temo. Vsak ponedeljek druga tema. Vsak ponedeljek drugi sogovorniki. A vsak ponedeljek natanko ob 15:00 in z možnostjo vašega sodelovanja z vprašanji ter komentarji. Dogodki so namenjeni članom DMS, na marketinške ponedeljke lahko povabite gosta.

O NAS

Več kot

700

članov
Več kot

300

zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice