Z vami delimo drugi del poletnih priporočil vsebin, ki so navdušile člane Društva za marketing Slovenije. V priporočilih boste našli predloge za strokovno in sproščeno literaturo, podcaste, filme ali serije. Seznam predlogov bomo skozi poletje še nadgrajevali in dopolnjevali.
Dina Potočnik, članica UO DMS, Doba

Knjige za malo bolj resno branje:

Knjige za lahkotnejše branje:

Podcasti:

Dina Potočnik je z nami delila predloge za poslušanje ter resnejše in lahkotnejše branje.
Grega Gostinčar, FeelRooty

Knjigi:

Gre za meni eno najbolj revoluciranih, a hkrati zelo hitro berljivih knjig, ki predstavi filozofijo in način življenja, v katerem se prepustiš toku in resnično živiš v momentu.

Eden najuspešnejših hedge fund managerjev deli svojo filozofijo življenja, od katere se lahko vsakdo nekaj nauči.

Spletna stran:

Podcast:

  • Aidea, Klemen Selakovič. Sicer nisem ljubitelj podcastov, vendar me Klemen s svojimi zanimivi gosti ter odlično odvodenimi podcasti vse bolj navdušuje.

Youtube video:

Grega Gostinčar je z nami delil knjigo, za katero meni, da je ena najbolj revoluciranih, a hkrati zelo hitro berljivih knjig - Učbenik življenja (Martin Kojc).
Andrej Krajner, NLB

Sem velik ljubitelj slovenskih političnih podcastov. Ob njih preživim praktično vse sprehode s psom, pomagajo mi boljše razumeti aktualno dogajanje in politični utrip, dajejo pa mi tudi dober vpogled v del političnega oziroma ideološkega spektra, ki bi ga sicer lahko težje razumel. Spremljam vse, od podcasta:

Ker tekom poletja večina naštetih podcastov ne bo izhajala, bo to idealen čas, da naposled končam knjigi Zmaga je začetek (Borut Pahor) in Beyond order (Jordan B. Peterson). Poslušal pa bom tudi 23 enournih predavanj profesorja Timotyja Snyderja iz Yale Univerze z naslovom The making od modern Ukraine.

Andrej Krajner nam je zaupal, katerim podcastom prisluhne ob sprehodih s psom.

Zagotovite si mesto na sedmi B2B konferenci, 9. oktobra 2024 v Ljubljani.

Miša Marguč Jensterle, ŠSDMS
Gašper Potočnik, Agencija 101

Branje:

Podcast:

Serije:

Filmi:

Široko paleto priporočil je z nami delil tudi Gašper Potočnik, ki to poletje v ogled priporoča film Dune 2.

VČLANI SE

Imate tudi vi zanimiva in uporabna priporočila, ki bi jih želeli podeliti z nami? Pošljite jih na naš e-mail naslov ali oddajte tukaj.

Povezane teme

No items found.

Drugi zapisi na temo

O NAS

Več kot

600

članov
Več kot

400

STROKOVNIH zapisov
Več kot

50

dogodkov letno
Društvo za marketing Slovenije skrbi za umeščanje in razvoj marketinga kot stroke in znanosti v slovenskem ter širšem družbenem in gospodarskem prostoru v Sloveniji.
pridružite se nam