Odkrivamo nove teme. Odpiramo vrata novemu znanju. Vas zanima tema, ki se je marketingaši navadno ne dotaknemo, a je za vas zelo zanimiva? Ste radovedni, strastni do osvajanja novega znanja, ki ste ga pripravljeni tudi deliti? V Društvu za marketing Slovenije pripravljamo novo obliko druženja, ki smo ga poimenovali Vedoželjnik. Kaj oziroma kdo je Ved Željnik, preverite v nadaljevanju.

Ved Željnik

Kaj oziroma kdo je Ved Željnik?

  • Ved Željnik je radoveden posameznik, ki ne ostaja na mestu, ampak želi odkrivati nova znanja in se soočati z novimi izzivi.
  • Ved Željnik je srčen in pogumen posameznik, ki bi rad pridobljeno znanje in izkušnje delil z drugimi.
  • Ved Željnik je posameznik, ki je dovolj pogumen, da vpraša o stvareh, ki jih ne razume.
  • Ved Željnik je posameznik, ki se zaveda, da mu bo samemu težko uspel preboj in zato nova znanja išče znotraj skupnosti.
  • Ved Željnik je marketingaš, matematik, zgodovinar, inovator, tehnolog, botanik, geolog in astronavt.
  • Ved Željnik je posameznik, ki se dobro zaveda, da je za osebno rast ključno širjenje znanja z najrazličnejših področij.

Ste tudi vi Ved Željnik? Potem se nam pridružite na naših druženjih, na katerih se bo skupina vedoželjnih posameznikov posvetila konkretni temi, ki jo bomo skozi pogovor osvetlili z različnih zornih kotov. Na teh dogodkih bomo poslušali drug drugega, sprejemali drugačne ideje, delili svoje izkušnje in zbrali pogum ter vprašali, če česa ne bomo razumeli. Prepričani smo, da je med našimi člani ogromno posameznikov, ki ste se našli v tem opisu.

Želimo ustvariti pisano skupnost, ki razmišlja izven okvirjev marketinške stroke in je pripravljena na kolektivno deljenje znanja ter izmenjavo praktičnih izkušenj. Radovednost, vnema, želja po stalnem napredku in učenju ter ustvarjalnost bodo skupni imenovalci skupnosti, ki jo želimo ustvariti. Dogodki se bodo odvijali v manjših skupinah – od 20 do 40 ljudi, v sproščenem okolju, ki omogoča prenos znanja in mikro-mentoriranje.

Preberite zapise z vedoželjnikov:

S pomočjo naših gostov na Vedoželjniku odkrivamo različne teme in med sabo delimo mnenje o dogajanju v svetu okoli nas.

napovedujemo

No items found.
VEČ KOT 280 UR IZOBRAŽEVANJ
MREŽENJE Z VEČ KOT 700 ČLANI
večkot 70 dogodkov letno
spoznajte vse prednosti članstva
v društvu
razišči NIVOJE članstvA
dostavljamo NOVICE IZ SVETA
MARKETINGA
prijava na e-novice